top of page

Partner med
 

Vi tillhandahåller stolt ett massivt batterisystem, ZOE, med en kapacitet som överstiger 1MW. ZOE är ett varumärke synonymt med kraft, tillförlitlighet och innovation, som kan stödja storskalig verksamhet och bidra väsentligt till nätbalansering. Med dessa produkter kan du lita på att vi levererar högkvalitativa, robusta och effektiva energilagringslösningar.

ZOE

Shanghai ZOE Energilagrings Teknologi AB, specialiserad inom energilagringslösningar, använder battericeller tillverkade av CATL, en ledande tillverkare. Företaget erbjuder skräddarsydda, modulära energilagringslösningar som är anpassningsbara för olika kommersiella och industriella behov. Dessa lösningar stödjer flera driftlägen och är utformade för att maximera investeringsavkastningen och hantera topp- och dalströmbehov. Genom att effektivt balansera belastningen på elnätet minskas elkostnader, vilket är vitalt för användare med höga krav på strömstabilitet som datacenter och produktionslinjer.

all_product.png

Kommersiella och Industriella Energilagringssystem

För att möta de skiftande behoven inom handel och industri erbjuder vi skräddarsydda energilagringslösningar med en modulär design. Dessa är flexibla och anpassningsbara till olika kommersiella och industriella miljöer, stödjer flera driftlägen och maximerar investeringsavkastningen. Lösningen fokuserar på att hantera topp- och dalströmbehov. Genom att realisera toppförflyttning och användning av ström under låglastperioder kan den effektivt minska belastningen på elnätet samtidigt som den sänker elkostnaderna. Detta är särskilt viktigt för kommersiella och industriella användare som kräver hög strömstabilitet och kontinuitet, som datacenter, medicinsk utrustning och produktionslinjer.

Screenshot 2023-11-12 at 12.19.28.png
bottom of page