top of page

Batterier

Bli mer självförsörjande på el och var redo inför strömavbrott.

Med ett batteri kan du lagra din solel och använda den när du vill eller när det behövs - på natten, vid dåligt väder, när elpriset är högt eller under strömavbrott.

Om du köper din anläggning med ett batteri till så får du 50% i skattereduktion på batteripriset. Du får även 50% i avdrag på växelriktare, smartmätare och arbetet som elektrikern utför!

SAJ

SAJ Batteri är en framstående tillverkare av högkvalitativa batterier för energilagring, specialiserade på lösningar för solenergisystem. Deras batterier kännetecknas av lång livslängd, hög effektivitet och tillförlitlighet. Perfekt för användning i hemmet eller i kommersiella miljöer, SAJ Batterier produkter erbjuder en stabil och säker energilagring, vilket optimerar användningen av förnybar energi.

battery.png
growatt_2_edited.png

GROWATT

Growatt är ett välkänt varumärke som erbjuder avancerade batterilagringslösningar, särskilt anpassade för solenergisystem. Deras batterier är kända för hög kapacitet, pålitlighet och lång livslängd. Growatt-batterier är idealiska för hemmabruk och kommersiella applikationer, och erbjuder effektiv energilagring för att maximera användningen av solenergi och säkerställa en oavbruten strömförsörjning.

bottom of page